Lekdetectie specialist

Image

Snelle service - Vakkundige detectie - Gemoedsrust

LEKDETECTIE GEZOCHT? WIJ DETECTEREN VAKKUNDIG EN SNEL UW LEK

De juiste expertise

Ons team heeft meer dan 20 jaar ervaring met het opsporen van elk lek

Kosten besparend

Zonder hakken of breken weet u waar uw lek zit en verdere schades kunnen vermeden worden

Gerustheid

U krijgt een uitgebreid lek detectie rapport met aanbevelingen

Verborgen lekken zijn vaak stressvol en kunnen ERNSTIGE GEVOLGEN hebben

Niemand zit te wachten op een lekkage. Vaak wordt er te lang gewacht voordat men actie onderneemt. Met alle gevolgen van dien:

 • De lekkage verspreidt zich verder en brengt meer schade toe aan uw woning of apparatuur
 • Bij te lang wachten met detecteren is vaak hakken en breken onontkomelijk
 • De waarde van uw woning of eigendom kan door een lekkage zwaar verminderen

Onze moderne lek detectie apparatuur lokaliseert snel het gebied van een lek, zodat u geld en stress kunt besparen

NEEM NU CONTACT OP

WAT ONZE KLANTEN OVER ONZE LEKDETECTIE ZEGGEN

Uw lek boven in 3 eenvoudige stappen

Neem contact met ons op

Ons planning maakt zo spoedig als mogelijk een afspraak bij u op locatie

Snel uw lek gelokaliseerd

Onze specialisten lokaliseren zonder hakken of breken uw lek

Duidelijkheid

U krijgt een volledig lek detectie rapport en wij adviseren u tevens over de eventuele vervolgstappen

WAAROM WIJ DÉ LEK DETECTIE SPECIALISTEN VAN NEDERLAND ZIJN?


 • Wij staan voor u klaar
  Wij begrijpen dat uw lek haast heeft en wij zullen altijd zo snel als mogelijk ter plaatse zijn
 • Wij behandelen uw eigendom met respect
  Hakken en breken doen wij nooit. Onze specialisten maken gebruik van de meest moderne lek detectie apparatuur om zo non invasief als mogelijk uw lek op te sporen
 • Snel, secuur en zorgenvrij
  Onze lek detectie specialisten ontzorgen u volledig! Zij zullen uw lek snel lokaliseren en een duidelijke rapportage opmaken met hun aanbevelingen.

NEEM CONTACT OP

WAT BETEKENT WERKEN MET ONS LEK DETECTIE BEDRIJF?

Lekdetectie is essentieel om een hoop onnodige problemen te voorkomen. Wij houden ons dan ook niet voor niets bezig met het opsporen van lekkages. Dit is in de basis namelijk best een lastige klus.

Het is niet altijd direct duidelijk of er sprake is van een lekkage. In veel gevallen is de lekkage zo klein, dat niet helemaal duidelijk is waar deze vandaan komt. Het is dan belangrijk om de juiste expertise in huis te halen. Aan de hand van de juiste expertise is lekdetectie een stuk makkelijker.

Bij De Lekdetective werken we intussen al jaren met een ervaren team aan specialisten. Hierdoor kun je een waterlekkage zonder problemen aan ons overlaten. We weten precies wat er nodig is om dit probleem zo snel mogelijk te verhelpen.

Daarbij is het belangrijk om snel in actie te komen. De gevolgen van een lekkage in de waterleiding zijn anders niet te overzien. Een lekkage opsporen is dus erg belangrijk

Lekdetectie | De voordelen
Lekdetetectie tijdig inzetten komt met een aantal voordelen. Dit heeft vooral te maken met de negatieve effecten wanneer een lekkage te lang aanhoudt. Vanzelfsprekend beperk je deze negatieve effecten zo veel als mogelijk is. Met kwalitatieve lekdectectie ervaar je daardoor de volgende voordelen:

Inperking schimmelproblemen: Schimmel is onlosmakelijk verbonden met vocht. Daar waar een te lange periode vocht ophoopt, is de kans op schimmels groot. En dus is dit het eerste voordeel van tijdig ingrijpen. Je voorkomt ermee dat je vergevorderde schimmelproblemen ervaart. Bij een waterlekkage druppelt er bijvoorbeeld water uit een waterleiding. Bij een lekkage waterleiding valt dit dan op de directe ondergrond, waar het lange tijd blijft liggen. Weet je niet waar dit lek zich bevindt? Dan krijgen schimmels vrij spel. Dit leidt dan indirect ook weer tot een toename van ongedierte en bacteriën. Ook die komen namelijk op de combinatie van schimmels en vocht af.

Tegengaan verzwakking directe omgeving: Tegelijkertijd moet je er ook rekening mee houden dat vocht tot schade aan materialen leidt. De muur of vloer waar het lekkende water op valt, gaat veranderingen vertonen. Er ontstaat bijvoorbeeld een steeds groter wordende vochtplek. In het ergste geval wordt de gehele constructie hierdoor onveilig. Dat is bijvoorbeeld het geval bij beton. De directe omgeving verzwakt bij een lek. Lekdetectie is daardoor enorm belangrijk om dit zoveel mogelijk tegen te gaan. Hoe sneller het lek gedetecteerd is, hoe beter. Er heeft zich dan geen onnodige schade aan je directe omgeving gevormd.

Voorkomen van problemen met luchtwegen: Daarnaast moet er ook zeker gelet worden op het voorkomen van problemen met luchtwegen. Sommige mensen krijgen namelijk veel last bij bijvoorbeeld schimmelvorming. Zeker wanneer er sprake is van een allergie. Hierdoor worden de luchtwegen dan erg gevoelig. Een forse tegenslag wanneer het om een lekkage in een kantoorgebouw gaat. Of een andere locatie waar veel mensen aanwezig zijn. Het maakt het in één klap de moeite waard om voor snelle lekdetectie te gaan. Hierdoor voorkom je al dit soort problemen. En het voorkomen van problemen met luchtwegen is altijd beter dan het verhelpen.

Totale schadepost minimaliseren: Tot slot heb je er ook financieel veel baat bij. Hoe sneller je een lek detecteert, hoe lager de uiteindelijke kosten gaan zijn. Dit gaat hand in hand met de eerder gemaakte punten. Een aantasting van de directe omgeving kost bijvoorbeeld geld. Helemaal wanneer deze aantasting met de dag erger wordt. Financieel ben je flink gebaat bij een snelle ingreep. De uiteindelijke schade is dan minimaal. Als expert in lekdetectie kunnen we hierbij een belangrijke rol spelen. Wij maken gebruik van de juiste technieken om dit snel en adequaat voor elkaar te krijgen. Je gaat merken dat dit voor een specialist niet moeilijk is om voor elkaar te krijgen.

Weet u niet exact waar uw lekkage vandaan komt? Hoeveel schade brengt zo'n lek toe aan uw eigendom naar mate de tijd verstrijkt? Welke stijgende kosten brengen de reparaties met zich mee als u wacht met een lek inspectie?


Onze lek detectie specialisten lokaliseren snel en secuur uw lek en brengen u gemoedsrust over de te nemen stappen.

WAT MAAKT ONS LEK DETECTIE BEDRIJF uniek?

Wij begrijpen dat uw lekkage voor grote problemen kunnen zorgen. Daarom is ons team van specialisten erop toegerust om uw lekkage accuraat en zo spoedig als mogelijk in kaart te brengen. Wij leveren duidelijke rapportages en in dien mogelijk kunnen wij u adviseren over de eventuele vervolgstappen.

Wij zijn dan ook uw beste partner voor iedere lek detectie
0
persoonlijke aanpak
0
jaar ervaring
0
tevreden klanten
0
Binnen 24 uur heeft u uw rapportage ontvangen

EEN GREEP UIT ONZE TEVREDEN KLANTEN

lekdetectie | IFS
lekdetectie | JHK Vastgoed
lekdetectie | OPCW
lekdetectie | stadsgids den haag
lekdetectie | Roobos
Lekdetectie | Sint Maartenscollege