Image

Lekdetectiebedrijf | De Lekdetective

Als lekdetectiebedrijf zet De Lekdetective zich specifiek in om lekkages op te sporen. Hier komt namelijk nogal veel bij kijken. Zeker op het moment dat het gaat om verborgen lekkages. Het is dan niet altijd makkelijk om te zien waar het lek precies zit. Bijvoorbeeld achter een muur of onder de grond.

We gaan daarom aan de slag met moderne apparatuur om het lek boven water te krijgen. In principe verloopt dit in 3 duidelijke stappen:

  1. Contact opnemen: Het begint bij het opnemen van contact. Als lekdetector raden we je aan om dit zo spoedig mogelijk te doen. Bij een lekkage is er geen tijd te verliezen. De kans op waterschade neemt dan te veel toe. Neem je contact met ons op? Dan plannen we op korte termijn een afspraak in. We komen dan zo snel mogelijk bij je langs.

  2. Lek opsporen: Op locatie gaan we vervolgens aan de slag. Onze specialisten zetten de moderne apparatuur hier direct bij in. Denk bijvoorbeeld aan een thermografische inspectie. Puur om schadevrij in kaart te brengen waar het lek zich precies bevindt. Zo leidt dit snel tot de juiste inzichten.

  3. Duidelijkheid: Tot slot vatten we alles samen in een lekdetectierapport. Hierin nemen we duidelijk op wat we precies hebben gevonden. Ook vind je hierin terug welke vervolgstappen je moet nemen. Het zorgt voor een fijn overzicht op een plek.

De diensten van De Lekdetective

Als lekdetectiebedrijf sporen we dus allerlei verschillende soorten lekkages op. Lekdetectie vormt de kern van onze werkzaamheden. Dit houdt in dat ons pakket aan verschillende diensten zeer uitgebreid is. De opsporing van de volgende soorten lekkages is hierin opgenomen:

Daklekkage

Daklekkages zijn er in allerlei soorten en maten. Belangrijk is altijd om zo snel mogelijk tot actie over te gaan. Wat de specifieke oorzaak ook is. Onbehandeld leidt een daklekkage namelijk tot veel schade.

Lekkage badkamer

Voor een lekkage in de badkamer geldt in essentie hetzelfde. Dit trekt in veel gevallen bijvoorbeeld schimmels aan. Heb je een lekkage in de badkamer? Dan komt De Lekdetective snel als lekdetector in actie.

Lekkage vloerverwarming

Verder kan er qua vloerverwarming ook iets misgaan. Deze is bijvoorbeeld niet helemaal goed aangelegd. Of om een andere reden is er een lekkage ontstaan. Wij gaan uitgebreid op zoek naar de specifieke locatie van het lek. En dat altijd volledig schadevrij.

Warmte lekkage

Bij een warmte lekkage lekt er op een bepaalde manier warmte weg. Bijvoorbeeld in de vloerverwarming. Maar dit vindt ook op andere manieren plaats. Zeer inefficiënt uiteraard. Wij gaan als lekdetector snel voor je aan de slag.

Riool lekkage

Een riool lekkage is in potentie rampzalig. Het leidt tot veel overlast. Ook bij jouzelf in huis. Een riool lekkage wil bijvoorbeeld nog weleens leiden tot een verstopping van de wc. Dankzij het juiste lekdetectiebedrijf ben je snel van deze lekkage af.

Lekkage CV ketel

Tot slot krijgen we ook veel meldingen van een lekkende CV ketel binnen. Ook hier weten we bij De Lekdetective wel raad mee. We sporen het lek op en doen er vervolgens uitgebreid verslag van. Voor je het weet, is de lekkage van de CV ketel verleden tijd.

Thermografische inspectie

Daarnaast maken we dus ook gebruik van moderne apparatuur om een lek op te sporen. Bij thermografische inspectie zetten we een infraroodcamera in. Deze is in staat om temperaturen in de omgeving te meten. Hier worden afwijkingen al snel op zichtbaar.

Waarom kiezen voor De Lekdetective als lekdetectiebedrijf?

Bij De Lekdetective zijn we van mening dat we je op vakkundige wijze verder kunnen helpen. Als lekdetector hebben we een hoop onderbouwde argumenten voor deze mening. Te denken valt dan aan:

  • Meer dan 20 jaar ervaring: Ervaring is op dit gebied zeer belangrijk. Het zorgt ervoor dat je een groot aantal situaties reeds bent tegengekomen. Dit is dus precies waar bij ons sprake van is. We zitten al meer dan 20 jaar in het vak. Als lekdetectiebedrijf weten we dus als geen ander wat er wordt gevraagd.

  • Team van specialisten: Daarnaast werken we slechts met specialisten. Ons team bestaat uit individuen die stuk voor stuk precies weten wat ze doen. Daarmee gebeurt de lekdetectie op vakkundige wijze. We zijn ervan overtuigd dat deze professionele aanpak tot de hoogste kwaliteit dienstverlening leidt.

  • Snel resultaat: Naast kwaliteit is ook snelheid heel belangrijk. Een lekkage moet namelijk op korte termijn verholpen worden. Puur om verdere schade te voorkomen. We gaan dan ook altijd voor snel resultaat.

  • Beste service: Verder focussen wij ons op het leveren van de best mogelijke service. Heb je bijvoorbeeld vragen? Dan kun je deze gerust stellen. Onze specialisten staan je altijd vriendelijk te woord. En uiteraard leveren zij werk op een zo hoog mogelijk niveau. De ideale combinatie.

  • Kostenbesparend: Tegelijkertijd proberen we de kosten zoveel mogelijk te drukken. Dit doen we bijvoorbeeld door niet te hakken in de vloer of muur. Als lekdetector werken wij op schadevrije wijze. Aan de hand van apparatuur is het niet nodig om de boel open te breken. Dit werkt uiteindelijk kostenbesparend.

  • Zorgenvrij: Ook bespaart dit je een hoop zorgen. Aan de ene kant hoef je je niet meer druk te maken over de lekkage. Aan de andere kant is onze dienstverlening dus schadevrij. Een ideale werkwijze, waarop je zorgenvrij wordt geholpen. Het zorgt voor een hoop fysieke en mentale rust.

  • Focus op lekdetectie: Tot slot richten wij ons voor de volle 100% op lekdetectie. Dit stelt ons in staat om extreem te specialiseren. Wij weten tot in detail hoe een lekdetectiebedrijf te werken moet gaan. Welke kennis benodigd is. En welke materialen daarbij het beste van pas komen. In het detectierapport lees je vervolgens wat de geadviseerde vervolgstappen zijn.

Heb je op dit moment dus te maken met een bepaald type lekkage? Kom dan zo snel mogelijk in actie en neem contact op. Vervolgens maken we een afspraak om de lekdetectie in gang te zetten. Het duurt dan alles bij elkaar niet lang totdat de lekkage is opgelost.

En dat allemaal op vakkundige, kostenbesparende en zorgenvrije wijze.

LEK DETECTIE GEZOCHT?

Wij begrijpen dat uw lekkage voor grote problemen kunnen zorgen. Daarom is ons team van specialisten erop toegerust om uw lekkage accuraat en zo spoedig als mogelijk in kaart te brengen. Wij leveren duidelijke rapportages en in dien mogelijk kunnen wij u adviseren over de eventuele vervolgstappen.

Wij zijn dan ook uw beste partner voor iedere lek detectie

WIJ DETECTEREN VAKKUNDIG EN SNEL UW LEK

De juiste expertise

Ons team heeft meer dan 20 jaar ervaring met het opsporen van elk lek

Kosten besparend

Zonder hakken of breken weet u waar uw lek zit en verdere schades kunnen vermeden worden

Gerustheid

U krijgt een uitgebreid lek detectie rapport met aanbevelingen